Català / Français  ·  TEL. +723030 · EMAIL batxillerat@govern.ad
Català / Français  · 

Batxillerat Internacional

CAS: projecte de Creativitat Activitat i Servei


El projecte CAS (Creativitat, Activitat, Servei) és un dels components clau del Programa del Diploma de l'IB (International Baccalaureate). És un requisit obligatori per als alumnes que estan completant el programa i implica que els alumnes han de participar en activitats que els permetin desenvolupar la seva creativitat, fer accions que ajudin als altres i realitzar servei comunitari.

En concret, el component de Creativitat requereix que els alumnes explorin i desenvolupin les seves habilitats creatives en diferents àrees com l'art, la música, el teatre, la dansa, la fotografia, la literatura, etc. L'Acció implica que els alumnes participin en activitats físiques que els ajudin a mantenir una vida saludable i equilibrada, així com a desenvolupar les seves habilitats esportives i de lideratge. Finalment, el Servei requereix que els alumnes realitzin activitats que beneficiïn la seva comunitat local o global.

Els alumnes han de completar un total de 150 hores en les tres àrees (50 hores per cada àrea) durant els seus dos anys en el programa IB. Aquest component del programa ajuda als alumnes a desenvolupar les seves habilitats socials, a contribuir positivament a la seva comunitat i a ser ciutadans actius i responsables.

En el següent link trobareu més informació al respecte.

https://ibo.org/es/programmes/diploma-programme/curriculum/creativity-activity-and-service-projects/