·  TEL. +723030 · EMAIL batxillerat@govern.ad
 · 

Escola

Benvinguda


Benvinguts a la nova pàgina web de l’Escola Andorrana de batxillerat!

 

La presentació de la nova pàgina web ens dóna l’oportunitat de presentar de nou la nostra escola i, a la vegada, compartir amb vosaltres algunes de les activitats que s’hi realitzen.

 

Conscients que estem immersos en l’era digital i amb l’objectiu de ser respectuosos amb el nostre planeta, a partir d’ara utilitzarem aquesta eina per divulgar tota la informació que es generi a l’escola i sigui d’interès per a tots els sectors de la comunitat educativa.

 

Ens agradaria que aquest procés de canvi fos participatiu. Per aquest motiu, us demanen la vostra col·laboració i us agrairíem que ens féssiu arribar les aportacions i suggeriments que considereu necessaris per millorar la comunicació amb l’escola.

 

D’altra part, abans que passeu al contingut de la pàgina, ens agradaria fer una breu referència a la titularitat de l’escola i a les modalitats que s’imparteixen.

 

L’Escola Andorrana de batxillerat és una escola pública del sistema educatiu andorrà. Depèn del Govern d’Andorra i acadèmicament s’imparteix un únic nivell d’ensenyament que és el Batxillerat andorrà.

L’estructura educativa del nivell d’ensenyament de batxillerat es compon de dos cursos acadèmics i d’una prova oficial (POB), que es realitza en finalitzar aquest període.

 

Les modalitats de batxillerat que s’ofereixen s’han anat ampliant a partir dels interessos de les famílies i tenint en compte l’oferta educativa dels altres sistemes educatius presents al país.

 

Actualment s’imparteixen les següents modalitats:

  • Batxillerat artístic i de la comunicació

  • Batxillerat científic i tecnològic

  • Batxillerat humanístic i lingüístic

  • Batxillerat econòmic i social

 

Cal esmentar que l’obtenció del títol de batxiller permet l’accés a estudis universitaris o bé a estudis de formació professional de grau superior a les universitats franceses, espanyoles i, ben entès, a la Universitat d’Andorra.

 

Esperem que us agradi aquesta web i us sigui i de molta utilitat.

 

L’equip de professionals de l’Escola Andorrana de batxillerat us donem la benvinguda!